9 Nisan 2014 Çarşamba

Dr's Selendi Doğal Maden Suyu




DR 'S SELENDİ DOĞAL MADEN SUYU

YENİ BİR RUHU İÇİNSEKTÖRÜNÜ TANITTI

GÜRBÜZ GROUP , sağlık , eğitimleri ve İzmir'de turizm alanlarında 20 yıldır aktiviteler sürdürülmesi , şimdigıda sektöründe olduğu ; o Batı Anadolu ( Batı Anadolu ) Üniversitesi kurucusürecinde eğitimi için de marka adı altında dr Selendi.It , yıllardırsağlık sektöründevergi şampiyonu olmuştur onun investmesnts devam ediyor .

Doğal mineralli su üretimi Nisan 20081st başlandı ve dr SELENDİ , uluslararası standartlara uyumlu vedünyaya benzer - France.Since ünlü maden suları sodyum içeriği litre başına uluslararası standartlara ( 200 mg Na göre düşük maden suyu , 1 bardak 200 ml / 5 = 40 mg Na , Türkiye'de sadece en büyük maden suyu kaynaklarından biri değil, aynı zamanda tümdünyada temsil eden ikinci bir 100 litre / 40 MMG < 40 anlamı akış hızı .

DR 'S SELENDİ DOĞAL MADEN SUYU baştaEge Region.In bu kapsam içinde , tüm Türkiye'de bayi ağını genişletiyor ; Zaten , KİPA METRO GROUP tarafından takip veDİĞER YERLİ VE YEREL market zincirleri ile A-101 YENİ MAĞAZACILIK.Its negotions ongoing.Its üretim kapasitesi şu anda saatte 18.000 şişe are önderliğinde birçok süpermarketlerinraflarında yerini aldı o Kipa ve CARNEVALE ticaret işareti meyve aromalı TESCO KİPA ÇEŞİT için üretecek göre , 2009.PROVATE ETİKET anlaşması imzalandı Haziran'da günde 720.000 ieleri minumum üzere toplam saatte 36.000 Şişe Sanayii A.Ş. kadar artmış olması bekleniyor.

DR ' SELENDİ DOĞAL MADEN SUYU hala ürünlerin doğal meyve aroma.Range beş türleri ile birlikte sade maden suyu üretimini sürdürmektedir tüketiciler için fonksiyonel doğal ürünler içerir genişletilmiş olacak , kısa ve orta vadede tat .

DR 'S SELENDİ DOĞAL MADEN SUYU onun starting.As diyor uzmanlar kısa bir süre sonra bir fabrika kurulmuş ve onun bitki ve yönetim sistemlerinin AB standards.Compliance çalışan bir İKİ içmek gerekiyor , TS EN ISO 2000 ve ISO 9001:2000 ile belgelendirilmiştir olduğunu maden suyu bootles sağlıklı bir yaşam için bir gün , ve insan sağlığı için pek çok faydaları oldu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder